top of page
SOULCASAS.jpg

LIVING YOGA retreat

VEJER DE LA FRONTERA
COSTA DE LA LUZ - SPAIN


29/10 - 04/11 2023

 

A DEEP DIVE INTO THE WORLD OF YOGA.

DEZE RETREAT IS VOOR JOU ALS JE YOGA WIL (BE)LEVEN. 

TIJDENS DEZE WEEK ONTWIKKEL JE EEN SELF PRACTICE, ONTDEK JE VERSCHILLENDE STIJLEN VAN YOGA EN MEDITATIE, KRIJG JE EEN DIEP BEGRIP VAN WAT YOGA IS, LEER JE HOE JOUW LICHAAM EN GEEST ONDERSTEUNT MET YOGA, AYURVEDA EN CHAKRA LEER,

DEZE RETREAT IS OOK PERFECT ALS INTRODUCTIE VOOR IEDEREEN DIE DENKT AAN EEN YOGA TEACHER TRAINING VOLGEN OF TEACHERS DIE WILLEN BIJLEREN EN ZICH WILLEN LATEN INSPIREREN.

IK KAN NIET WACHTEN OM JOU TE ONTMOETEN EN MEE TE NEMEN OP AVONTUUR!

ON THE MAT

 

YOGALESSEN
In de ochtend starten we met een dynamische les die bestaat uit asana, pranamaya en meditatie. We richten ons op een standaardroutine, zodat je een self practice kunt ontwikkelen om mee naar huis te nemen. In de late namiddag verkennen we meer herstellende vormen van yoga zoals yin yoga, begeleide meditaties
en yoga nidra.


WORKSHOPS
Yoga is meer dan oefeningen op een matje. Tijdens deze retreat leer je ook over de filosofie en we gaan dieper in op meditatie, het chakrasysteem en Ayurveda.

 

Lessen en workshops zijn in het Nederlands of Engels.

UW HOST/TEACHER
De retraite wordt georganiseerd en begeleid door Charlotte Beyer. Charlotte is de bezielster van KOKKON en doceert bijna tien jaar het gevoel van yoga in haar lessen, yoga teacher trainings en retraites.

Maak hier kennis met Charlotte! 

OFF THE MAT

 

RELAX
Tijdens de retraite is er voldoende tijd om te ontspannen en te genieten van het tot rust komen. Er is een massage van een uur en een bezoek aan de hamam inbegrepen in het programma.

GET ACTIVE
We verblijven in El Soto, een plattelandsdorp naast het mooie witte dorp Vejer de la Frontera. In de omgeving zijn er geweldige wandelpaden, stranden en als je geluk hebt, kun je ook surfen!
Op een dag zullen we samen gaan wandelen in het natuurpark La Breña en onze dag afsluiten aan 't strand!

FOOD
Tijdens de retraite voorzien we een brunch, middagsnack en 2 gangen diner, allemaal vegetarisch en geïnspireerd op onze reizen. Voedselallergieën of speciale wensen?
Geen probleem! Laat het ons van tevoren weten! :)

Deze retreat is voor jou als je 


- meer wil leren over yoga en hoe je het kan integreren in jouw dagelijkse leven

- op een dieper niveau wil verbinden met jouw lichaam, geest en ziel

- nood hebt aan "time-out"

- op zoek bent naar een break van de dagelijkse routine

- gelijkgestemde mensen wil leren kennen

- jouw lichaam, geest en ziel letterlijk en figuurlijk wil voeden met the good stuff

- diep in de wereld van yoga wil duiken

What our yogi's say about their experience

The Living Yoga Retreat in Spain was AMAZING. A week full of yoga, rest, wisdom, lovelypeople, good food and an amazing environment. Charlotte is by far the best yoga teacher that i have met and I am still amazed of how much i learned from her in 1 week. Not just about yoga on the mat. but I really enjoyed the workshops about meditation, ayurveda and more. When you join, you'll go home with so many tools and wisdom to explore with in your daily life. - Dorien
bottom of page