top of page
Embody your Design-2.png

EMBODY YOUR DESIGN

11/06 - 17/06 2023

VEJER DE LA FRONTERA

COSTA DE LA LUZ - SPAIN

​Deze intensive is voor jou als jij dieper wil verbinden met wie jij echt bent. 

 

Tijdens deze week onder de Spaanse zon krijg je inzichten in jouw unieke levens-en zielendoel. Je ontdekt tools uit Human Design, yoga en reiki om terug thuis te komen bij jouw puurste zelf en patronen te doorbreken. 

Deze intensive is een samenwerking tussen KOKKON en Charlie Bravo Coaching.

Kokkon 18.jpg
6208512D-FDC2-4828-8C14-7E5E27D7C7D1.JPG

Vanuit Human Design gidst Charlotte De Groof je door thema’s als type, strategie, autoriteit en profiel waarmee je inzicht krijgt in de energetische werking van je lichaam. 

Vanuit Yoga en Reiki biedt Charlotte Beyer je de fysieke integratie van al die mentale informatie. Want eens ons hoofd het begrijpt kan het ons lichaam toestaan om ons te leiden. 

 

Na een week ga je naar huis met een self-practice waar je dagdagelijks op kan terugvallen om de energie die door je open en gedefinieerde centers stroomt te reguleren en bezit je alle nodige kennis om in lijn met je authentieke zelf het leven waarvoor jij geboren bent te leiden. 


Met andere woorden: Je weet waar je op jezelf kan vertrouwen en hoe je best beslissingen neemt én je bent je bewust van waar je geconditioneerd wordt door anderen en hoe je die energieën kan omzetten tot een kracht ipv een valkuil. 

 

Ben jij klaar om jezelf helemaal te gaan accepteren voor wie je bent? 

Ben je er oké mee om zelf verantwoordelijkheid te nemen voor je gedachten en gevoelens?
Ben jij bereidt om beperkende patronen en overtuigingen te doorbreken? 

 

Dan is deze intensive helemaal jouw ding. 

 

Wij kijken er naar uit om jou te mogen gidsen op deze reis van je leven.

 

Liefs, 

Charlotte & Charlotte 

IMG_0474.HEIC

PROGRAMMA

YOGA-REIKI LESSEN

Elke ochtend starten we met een Yoga-Reiki-set die focust op onze chakra centers. We richten ons op een standaard routine, zodat je een self practice kunt ontwikkelen om mee naar huis te nemen. In de late namiddag/vroege avond verkennen we meer herstellende vormen van yoga zoals yin yoga, begeleide meditaties en yoga nidra. Waarbij we energie die we niet meer nodig hebben kunnen loslaten en terug kunnen verbinden met onszelf. De Yoga-Reiki lessen worden gegeven door Charlotte Beyer.

 

HUMAN DESIGN WORKSHOPS

Elke dag krijg je via een Human Design workshop diepere inzichten in jouw unieke energetische Human Design configuratie. Je leert de mechanismen kennen van jouw design. Hoe je energie stroomt, waar je beïnvloedt wordt en waar je grootste valkuilen en talenten zitten en los van de mentale kennis gaan we ook aan de slag met praktische oefeningen. Human Design is en blijft een experiment, dus de ganse week wordt je uitgedaagd om je experiment te leven. 

De Human Design workshops worden gegeven door Charlotte De Groof.

Alle lessen en workshops zijn in het Engels maar geven graag ook uitleg in het Nederlands waar nodig! 

RELAX & RESTORE

In de namiddag is er tijd voor ontspanning en integratie.

We voorzien voldoende tijd in het programma om helemaal tot rust te komen. Je kan tijdens jouw verblijf een massage boeken, lange wandelingen maken in de natuur of een bezoek brengen aan de hammam in het authentieke witte dorp Vejer de la Frontera. 

GO & EXPLORE
De Costa de la Luz biedt enorm veel activiteiten. Van lange wandelingen tot paardrijden op het strand, een (kite) surfles of een paraglide sessie.

Alles is mogelijk en wij helpen jou graag bij het boeken van deze activiteiten.

FOOD

Tijdens de intensive worden we elke dag verwend door de lekkernijen van onze in house chef. Elke dag is er brunch, een voedende snack in de namiddag en ‘s avonds een 2 gangen dinner. Doorheen de dag voorzien wij fruit, thee, koffie en water zoveel je wil.

Allergieën of andere wensen? Deel dit op voorhand mee! 

DE HOSTS/TEACHERS

IMG_3610 2.jpg

Charlotte Beyer is de bezielster van KOKKON deelt sinds 2014 haar kennis over yoga en haar persoonlijk pad als yoga student en docent in haar lessen en workshops.

Ze doceert als primary teacher op yoga teacher trainings, onder andere in Bali en Mallorca, en organiseert nu vooral yoga retreats wereldwijd. Ze is gecertificeerd reiki therapeut. Haar design is 6/2 pure generator, left angle cross of Alignment.

Dat wil zeggen dat ze van nature haar pad vindt en volgt en als rolmodel anderen inspireert en onderwijst om hetzelfde te doen. Haar gedefinieerde hoofd en ajna-center geven haar een constante interactie met het quantumveld en vormen de basis van haar briljante geest en massa’s innerlijke wijsheid.

IMG_3448.png

Charlotte De Groof acteert, schrijft en leest mensen naar de rol van hun leven: die van zichzelf. Via Soul en Body Readings (Human Design & Neuro Emotional Integration) ondersteunt ze anderen om zichzelf te vinden en te accepteren in de puurheid van wie ze zijn. In december 2022 werd ze in de VS gepubliceerd met de allereerste Human Design dichtbundel ter wereld. Charlotte is een 5/1 pure generator, left angle cross of The Plane. Dat wil zeggen dat ze hier is om anderen te leiden, onderwijzen en inspireren om los te breken uit beperkende patronen en overtuigingen die hen tegenhouden om zichzelf graag te zien en accepteren. Haar gedefinieerde hart-center geeft anderen de motivatie en wilskracht om in hun eigenwaarde te gaan staan en voor zichzelf te kiezen.

Love notes

"Charlotte is truely gifted, she’s a natural teacher and was put on this earth to guide, educate and help people, not just in her capacity as a yoga teacher and trainer also as a person. I’ve been extremely lucky to have been a student of Charlotte’s in a 200 hr teacher training. She guided me on my journey and what’s so special and important she allowed me to find my own path, which is something so special." - Shauna
bottom of page