top of page

CHARLOTTE

Charlotte, eighties-kid, mama van Florence, Emile en Cécile en partner van Nico.

Toen onze oudste dochter 6 maanden was, vond ik mijn weg naar de yogamat. Ik ontdekte dat yoga mij innerlijke rust bracht en tegelijk bewuster maakte van het moment. De eerste yogaopleiding die ik volgde was vooral bedoeld om bij te leren en mijn eigen practice te verdiepen. Maar enthousiast als ik ben, blijkt dat ik ook graag anderen meeneem in de flow van ademen en bewegen of het opzoeken van de ultieme rust in restorative yoga.

 

Naast de mat zie je mij vooral met mijn loop- of wandelschoenen aan of hang ik aan de klimmuur. Ik daag mezelf graag uit op sportief vlak en ben nogal gedreven (en een tikkeltje competitief met mezelf 😉) als ik een doel heb vooropgesteld. Koffie drink ik graag zwart, maar nog liever met een goeie babbel bij. Ik pik geregeld een concert mee en in de zomer vind je mij vaak op een festivalweide of op ons terras met een glaasje rosé, vriendinnen of een boek.

 

(Mijn grootste valkuil is mijn perfectionisme en mildheid voor mezelf is eveneens een werkpunt.

Mijn favoriete quote is “Love her but leave her wild”.)  dit hoeft er mss niet bij, want het “zweeft” zo maar wat onderaan :-p 

Foto_03.jpg
bottom of page